Back

Όροι χρήστη

Καλώς ήλθατε στην InstantHelp

1.Γεια σας , είμαστε η InstantHelp και παρέχουμε αγορά ψηφιακών υπηρεσιών. Αυτή η συμφωνία εξηγεί τους κανόνες που ισχύουν για την αγορά ή την παροχή υπηρεσιών χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα InstantHelp («όροι χρήστη») .

2.Όταν αναφερόμαστε στον «ιστότοπο» μιλάμε για την πλατφόρμα InstantHelp.gr. Όταν λέμε «εμείς» , «εμάς», αυτό είναι γιατί είμαστε και είμαστε ιδιοκτήτες και διευθύνουμε τον ιστότοπο.

3.Οι όροι χρήστη μας,  ισχύουν για οποιαδήποτε χρήση του ιστότοπου ανεξάρτητα από το αν είστε μέλος του ιστότοπου ή όχι. Οι όροι χρήστη είναι μεταξύ εσάς και της InstantHelp. Δέχεστε να τηρήσουμε τους όρους των χρηστών μας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Εάν δεν τους αποδέχεστε, τότε θα πρέπει να αποχωρήσετε από τον ιστότοπο μας επειδή οποιαδήποτε χρήση, εκτός από τη συμφωνία με αυτούς τους όρους χρήστη, δεν είναι εξουσιοδοτημένη.

Εύρεση και αγορά υπηρεσιών

4.Πρέπει να είστε άνω των 16 ετών για να περιηγηθείτε στον ιστότοπο της InstantHelp. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από άτομα ηλικίας 16 ετών και κάτω. Εάν θέλετε να αγοράσετε υπηρεσίες ή να χρησιμοποιήσετε άλλες δυνατότητες ιστότοπου, πρέπει να γίνετε μέλος και να είστε 18 ετών και άνω. Η εγγραφή σας είναι δωρεάν. Ονομάζουμε ένα μέλος που αγοράζει υπηρεσίες μας «αγοραστή» . Όταν αναφερόμαστε σε εσάς σε αυτούς τους όρους χρήστη εννοούμε όλους τους χρήστες του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένων αγοραστών και παρόχων υπηρεσιών).

Πριν αγοράσετε

5.Οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για την επιλογή των κατάλληλων υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους και για να διασφαλίσουν ότι όλες οι πτυχές των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου εφαρμογής τους, ο αριθμός των διαθέσιμων αναθεωρήσεων και ο χρόνος ολοκλήρωσης ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Οι αγοραστές πρέπει να δώσουν στον πάροχο υπηρεσιών ότι επιλέγουν μια πλήρη ενημέρωση για κάθε εργασία.

Συμφωνώ να αγοράσω

6.Είναι ευθύνη του αγοραστή να βεβαιωθεί και να κατανοείσει τους όρους αγοράς των κάθε υπηρεσιών μας ξεχωριστά.

Πληρωμή, τιμολόγηση και φόροι

7. Οι υπηρεσιές μας ενδέχεται να αλλάξουν τιμές  (ή να καταργηθούν υπηρεσίες ) χωρίς προειδοποίηση. Η τιμή δεν θα αλλάξει για οποιαδήποτε εργασία έχει ήδη ξεκινήσει.

8.Όλες οι τιμές αναφέρονται και χρεώνονται σε Ευρώ (€). Είστε υπεύθυνοι για τυχόν έξοδα που σχετίζονται με μετατροπή νομίσματος ή τραπεζικές χρεώσεις.

9.Οι αγοραστές πληρώνουν για υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους που προσφέρονται στον ιστότοπο ( «τρόπος πληρωμής» ). Θα σας δώσουμε ένα αναγνωριστικό εργασίας και θα εκδώσουμε μια απόδειξη πληρωμής. Θα κρατήσουμε την πληρωμή μέχρι να κλείσει η εργασία.

10.Κάθε ένα από τα ακόλουθα πράγματα πρέπει να συμβεί για να «κλείσει» τη δουλειά:

 • ο αγοραστής εγκρίνει το αποτέλεσμα της εργασίας.
 • πέρασαν επτά ημέρες από την ολοκλήρωση της εργασίας χωρίς να δημιουργηθεί διαφορά.

11.Οι τιμές για τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν όλους τους έμμεσους φόρους (όπως ΦΠΑ και φόροι επί των πωλήσεων).

Οι υποσχέσεις των μελών σε άλλα μέλη στην InstantHelp

12.Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, κάνετε κάποιες υποσχέσεις σε εμάς, καθώς και στα άλλα μέλη με τα οποία ασχολείστε. Υποσχεστε ότι:

 • Οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι αληθείς, ακριβείς και πλήρεις.
 • θα διατηρείτε ενημερωμένα τα στοιχεία του λογαριασμού σας (συμπεριλαμβανομένης μιας τρέχουσας διεύθυνσης email).
 • είστε άνω των 18 ετών.
 • τα στοιχεία συμμετοχής σας πρέπει να διατηρούνται εμπιστευτικά (συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασής σας).
 • εάν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασής σας ή παραβίαση της ασφάλειας, πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως.
 • θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε πρόσβαση και δραστηριότητα στον ιστότοπο που γίνεται ως αποτέλεσμα της χρήσης των στοιχείων συμμετοχής σας.
 • δεν βρίσκεστε σε χώρα με κυρώσεις και δεν περιλαμβάνετε στη λίστα ατόμων με κύρωση.
 • δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή VPN ή οποιοδήποτε άλλο μέσο για να αποφύγετε τη συμμόρφωση με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις ή για τυχόν δόλια ή παράνομο λόγο.
 • δεν θα παραβιάσετε κανέναν από τους όρους των όρων χρήστη, τυχόν συμφωνίες παροχής υπηρεσιών και τους πρόσθετους όρους του παρόχου υπηρεσιών.
 • θα συμμετάσχετε πλήρως στη διαδικασία επίλυσης διαφορών. και
 • θα ακολουθήσετε οποιαδήποτε άλλη πολιτική ή κανόνες InstantHelp που ισχύουν για τον ιστότοπο, όπως κανόνες κοινότητας και συμπεριφοράς.

Πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε

13.Συμφωνείτε ότι δεν θα:

 • χρησιμοποιήστε μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλαστοπροσωπήστε άλλους ή παραπλανήστε τη σχέση σας με άλλους.
 • προσπάθεια απόκτησης μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε συστήματα υπολογιστών ή περιεχόμενο μέσω του ιστότοπου ·
 • προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη μέσω του ιστότοπου ή να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε πληροφορίες αποκτήθηκαν από τον ιστότοπο με την πρόθεση να κάνετε μια ιδιωτική ρύθμιση που διαφορετικά θα γινόταν χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ·
 • δημοσιοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον ιστότοπο ή σε οποιεσδήποτε επικοινωνίες μέσω του ιστότοπου. Τα στοιχεία επικοινωνίας περιλαμβάνουν τη διεύθυνση email σας, τη διεύθυνση του δρόμου, το όνομα Skype και τον αριθμό τηλεφώνου (αλλά όχι τις λαβές κοινωνικών δικτύων).
 • εισαγάγετε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις που δεν συνάδουν με αυτούς τους όρους χρήστη ή τη συμφωνία υπηρεσιών ·
 • εμπλέκονται σε αυτόματη συλλογή πληροφοριών από ή μέσω του ιστότοπου (όπως “απόσυρση βάσης δεδομένων” ή συλλογή ηλεκτρονικών διευθύνσεων).
 • προσπαθήστε να διακόψετε ή να αλλάξετε τη λειτουργία του ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο (για παράδειγμα μέσω αποστολής μαζικών ανεπιθύμητων μηνυμάτων, διακομιστών «πλημμύρας» ή εισαγωγής ιού, trojan horse, worm, cancelbot ή άλλης ρουτίνας υπολογιστή).
 • να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ή οποιοδήποτε από τα περιεχόμενά του με τρόπο που παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία, που παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία ή άλλα δικαιώματα από εμάς ή άλλους ή ότι είναι δόλιο, άσεμνο, μη επαγγελματικό, προσβλητικό, παραπλανητικό ή δυσφημιστικό.
 • να αποκαλύψετε πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε άλλο μέλος που λαμβάνετε μέσω του ιστότοπου που λογικά θεωρείται εμπιστευτικό ή επισημαίνεται ως εμπιστευτικό. ή
 • τροποποίηση, αναπαραγωγή, εμφάνιση, δημοσίευση, διανομή, αντιγραφή, μετάδοση, εκτέλεση, δημιουργία παράγωγων έργων από, μεταφορά ή πώληση ή επαναπώληση οποιωνδήποτε πληροφοριών, λογισμικού, προϊόντων ή υπηρεσιών που λαμβάνονται από ή μέσω του ιστότοπου, εκτός από τις με τα δικαιώματα που σας παρέχονται βάσει αυτών των όρων χρήστη ή μιας συμφωνίας υπηρεσιών.

Διαθεσιμότητα

14. Ο ιστότοπος θα είναι συνήθως διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Μερικές φορές θα χρειαστεί να διακόψουμε ή να αναστείλουμε την πρόσβασή σας στον ιστότοπο ή την παροχή των εγκαταστάσεων πλατφόρμας του ιστότοπου για συντήρηση, τεχνικούς ή άλλους λόγους. Θα προσπαθούμε πάντα να σας ενημερώνουμε αν είναι δυνατόν και θα προσπαθούμε να περιορίσουμε αυτές τις διακοπές στο ελάχιστο. Δεν έχουμε τον έλεγχο της διαθεσιμότητας υπηρεσιών ή παρόχων υπηρεσιών.

Εγγυήσεις και επιστροφές χρημάτων

15. Εάν ένας αγοραστής επιθυμεί επιστροφή χρημάτων για μια εργασία που έχει ξεκινήσει αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη , ο αγοραστής πρέπει να θέσει μια διαφωνία, ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε την αξίωση μέσω της διαδικασίας επίλυσης διαφορών.

Μόλις ολοκληρωθεί μια εργασία , η πληρωμή δεν θα επιστραφεί παρά μόνο όπως απαιτείται βάσει του μη αποκλειστικού νόμου. Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων σε ολοκληρωμένη εργασία, ένας αγοραστής μπορεί να υποβάλει αξίωση για  υποστήριξη . Θα αξιολογήσουμε τις αξιώσεις βάσει της αξίας τους, όσον αφορά την ψηφιακή φύση του υλικού και των υπηρεσιών, καθώς και τις επικοινωνίες μεταξύ μας πριν από την ολοκλήρωση.

Δεν υπάρχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων για λόγους που περιλαμβάνουν εάν ο αγοραστής:

 • άλλαξε γνώμη για τις υπηρεσίες.
 • αγόρασε τις υπηρεσίες κατά λάθος?
 • δεν διαθέτει επαρκή εμπειρογνωμοσύνη για τη χρήση των υλικών (εκτός εάν οι υπηρεσίες δεν πληρούν τις απαιτήσεις του εντύπου) ·

 

 

Ημερομηνία Ενημέρωσης 9 Ιανουαρίου 2021